Om mig & Byt cykelslang

Mitt namn är Niclas och kommer från Aneby en liten by i Småland. Bor sedan 1998 strax utanför Ronneby i Blekinge. Jag har valt att inte ta körkort för jag klarar mig väldigt bra med min cykel och cykelkärra. Jag älskar att cykla till och från jobbet.

Du hör lättast av dig via mail: niclas@bytcykelslang.nu

Den här sidan startade som hjälp till dig som behöver veta vad du har har för däckstorlek och slangstorlek till din cykel. Jag har samlat kunskap och information om däckstorlek och cykelslang.

Byt cykelslang

Byt cykelslang försöker samlar alla däckstorlekar och slangstorlekar till cyklar, och har funnits på nätet sedan oktober 2014. Hemsidan drivs av mig som privatperson och jag ansvarar för all text som publiceras här. För att kunna hjälpa till med att hitta rätt däckstorlek och även slangstorlek så har jag ett samarbete med Cykelkraft.se. Det innebär att jag får en ersättning när du handlar via min länk ( Pling! Min ersättning från cykelkraft påverkar inte pris på varan du köper ). Om du vill kan du på så sätt stödja mitt arbete med Bytcykelslang.nu ekonomiskt nästa gång du handlar online.

Glada hälsningar,
Niclas

PS. I slutet av 1860-talet kom dom första cyklarna med trampvevdrift. Trampor gjorde att man kunde färdas uppför branta backar, vilket tidigare inte varit möjligt med ”sparkhjulingarna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *