Niclas Karlsson - BytCykelslang.nu

Behöver du hjälp?

Att hitta rätt däckstorlek eller slangstorlek är inte det lättaste när man inte vet vad man ska kolla efter. En storlek skrivs ut i flera enheter så som engelska tum, ETRTO som är millimeter och ibland franskt mått som också är millimeter.

Det är viktigt att ett däck eller slang är i rätt storlek. Har du fel storlek så i bästa fall märker du det när du ska byta ett det inte passar eller i värsta fall med fel storlek så får du punktering eller att däcket krängs av när du är ute och cyklar.

För att det ska bli rätt från början

Du kan alltid ladda ner guiden ”Hitta rätt däckstorlek till din cykel”. Guiden är helt gratis. Du kan även läsa på mer om däckstorlekar i artikeln Hitta rätt däckstolek. och om cykelslangar i artikeln Hitta rätt slangstorlek.

Kontakta mig

Eller varför inte göra det enkelt! Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta mig. Skicka ett mail till niclas@bytcykelslang.nu eller fyll i formuläret nedan.

  Här kommer några citat från dom som har kontaktat mig eller använt några av mina tjänster.

  Den löste mitt problem med att mäta fram vilka däck jag skall skaffa. Det gick inte att läsa något på de gamla längre. Tack
  /Kristofer

  Jag laddade ner den i syfte att ha den till hands då jag stundtals reparerar äldre hojar.
  Problemet har varit att nuvarande generation cykelhandlare inte har en susning om tumdimensioner,
  Som jag är uppvuxen med
  Så nu vet jag vad jag ska ha även om de inte vet.
  Tack för listan, den var mycket bra.
  /Mikael

  Hej Niclas!
  Helt fantastisk guide?Och hemsida!
  Jag har länge letat efter något sådant här.
  Tusen Tack!
  / Stefan