Så här enkelt kan du laga en punktering!

Detta inlägget är i samarbete med Atredo.se. Jag har gått mer och mer från att använda klassiskt reparationssats. Till att använda limfria reparationssatser för att laga cykelslangar. Jag tycker att det är klabbigt och inte alltid som det blir så bra för mig när jag använder klassiska reparationssatser med lim. Det ska ruggas, limma, vänta, lägga på lappen och trycka, kanske limma lite till. Nej det blir lim lite över allt och av någon anledning så får jag inte lapparna att fastna så bra som jag vill.

Så där utav har jag gått över till limfria reparationssatser, det går dess utom mycket fortare att laga slangen.

Här visar jag hur det går till.

  • Jag pumpar luft i slangen för att hitta hålet
  • Ruggar upp ytan runt hålet med sandpapper
  • Lägger lappen över hålet, trycker och gnuggar i ca 30 sekunder

Vad använder du för reparationssats?

Jag har köpt mitt på Atredo.se —> www.atredo.se/reparationskit/lappar-bbb-leakfix-utan-lim-6-st

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.